• INMOBILIARIA ROBIN VEERMAN SL
  • Calle Pineda del Mar 27C
  • 17250 Platja D´Aro (Girona)
  • +34 671224320
  • Locatie
Zoeken

Uw woning of bouwgrond verkopen

 

 

Met de makelaars van “INMOBILIARIA ROBIN VEERMAN SL” profiteert u van de jarenlange ervaring met het verkopen van woningen aan de Costa Brava. U krijgt van ons een eerlijk advies en we bepalen - samen met u - een reële vraagprijs.
 

INTERNATIONALE ERVARING
Onze meertalige medewerkers helpen u met het verkopen van uw woning in Spanje. Het verkoopproces van uw woning omvat een reeks van inspanningen en werkzaamheden die in de loop der jaren door onze ervaring zijn ontwikkeld om de best mogelijke resultaten te bewerkstelligen voor een correct verkoopproces van uw woning.

 

GOEDE START
Wij behartigen uw belangen en treden op als uw enige aanspreekpunt in het verkoopproces. We starten met een professionele fotoreportage en een gedegen opname van uw woning. We vragen u om de volgens de wet vereiste documenten te verzamelen die bij een overdracht noodzakelijk zijn. En helpen u hierbij. U wordt geadviseerd over de verschillende methoden waarop wij uw woning kunnen aanbieden.

MULTI MAKELAARS CONCEPT
Wij informeren u over ons unieke Multi-makelaars concept waarbij wij samenwerken met een selectie van lokale en internationale makelaarskantoren wat ervoor zorgt dat uw woning bij de juiste aspirant-kopers onder de aandacht wordt gebracht. Door dit unieke concept worden de verkoopkansen vermenigvuldigd.

SOCIAL MEDIA
Ook maken wij slim gebruik van social media om uw woning te promoten. Dankzij onze strategische online aanpak komt uw woning direct onder de aandacht bij een grote groep mensen. Wij adverteren direct en via onze samenwerkingspartners op Idealista, Immovario, Funda, Rightmove, Kyero en meer.

 

NETWERK
Wij brengen uw woning onder de aandacht van het juiste publiek: koopkrachtige mensen uit alle delen van Europa uit ons eigen relatiebestand. Deze cliënten hebben ons expliciet aangegeven naar welk soort huis zij op zoek zijn. Tevens beschikken wij over goede samenwerkingsverbanden die wij in de afgelopen vijftien jaar hebben opgebouwd en gekoesterd, met internationale collega makelaars, die aan hun cliënten ons woningaanbod toevertrouwen, en daardoor bij ons hun droomwoning vinden. Wellicht binnenkort uw woning!

SNELLE BEZICHTIGINGSMOGELIJKHEDEN
Wij geloven in “zien doet kopen” en aarzelen nooit om de moeite te nemen om uw woning volledig te openen en een vrolijke bezichtiging te faciliteren aan elke aspirant-koper. De second-home geïnteresseerde cliënt koopt met een totaal ander motief dan een koper die in eigen land op zoek is naar een permanente woning. Door onze enthousiaste werkwijze verkopen wij dikwijls aan mensen die aangaven eigenlijk nog in de oriëntatiefase te verkeren.

 

DUIDELIJKE COMMUNICATIE
Wanneer u ons de sleutels van uw woning toevertrouwd vergroot u hiermee de verkoopkansen doordat wij daarmee te allen tijde een bezichtiging kunnen aanbieden aan onze cliënten. Strikt vooraf aan elke bezichtiging informeren wij u over onze planning. Wij showen uw huis NOOIT zonder u te informeren. Na elk bezoek ontvangt u van ons feedback over het resultaat.

 

GECERTIFICEERD
INMOBILIARIA ROBIN VEERMAN SL  is A.P.I.  gecertificeerd en lid van de overkoepelende makelaarsorganisatie onder nummer A12014 en ingeschreven in het makelaarsregister van de deelstaat Catalonië onder Aicat nummer 8812. Wij beschikken over een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering tot €600.000,- en een verzekerings/bankgarantie die aanbetalingen tot € 60.000,– dekt. INMOBILIARIA ROBIN VEERMAN SL staat ingeschreven in het Registro Mercantil – de Spaanse Kamer van Koophandel met Internationaal BTW nummer: ESB55311658

 

 

> Bent u eigenaar van een bouwperceel, appartement of een villa hier aan de Costa Brava en u wilt verkopen dan kunnen wij dit voor u bewerkstelligen op prettige, heldere wijze!

> Bij aanvang opname van uw woning berekenen wij de totale verkoopkosten (makelaar+BTW) en belastingen (Plusvalia en Retencion) in verschillende opbrengst-scenario's.

> Er worden in het gehele verkooptraject geen kosten aan u in rekening gebracht. Alle kosten die wij maken voor fotografie, advertenties, marketing, etc. worden door ons betaald. U betaald niets. 
 
> U ontvangt van ons een advies over hoe u uw woning het beste verkoop- en fotoklaar kan maken. 

> Wij helpen u door het gehele verkoopproces tot en met de overdracht bij de notaris.

> Tennaamstelling van Nutsvoorzieningen zoals Electra en water worden door ons correct overgezet op naam van de koper.

> Ook na de verkoop blijven wij voor u klaar staan bij zaken die met de afhandeling te maken hebben. 


Bel Robin Veerman op 0034 671 224 320 of Daniel Leon (spreekt Engels) op 0034 652 872 757 of vul hieronder (in ieder geval de gegevens voorzien van een sterretje) in en wij nemen snel met u contact op!

Persoonlijke Gegevens
Locatie
Detailles
Calle Pineda del Mar 27C
17250
Platja D´Aro (Girona)
  • INMOBILIARIA ROBIN VEERMAN SL
  • Calle Pineda del Mar 27C
  • 17250 Platja D´Aro (Girona)
  • +34 671224320

© INMOBILIARIA ROBIN VEERMAN SL 2019

Algemene voorwaarden