• INMOBILIARIA ROBIN VEERMAN SL
 • Calle Pineda del Mar 27C
 • 17250 Platja D´Aro (Girona)
 • +34 671224320
 • Locatie
Zoeken

Bouwkavel kopen

Nederlandse makelaar en bouwbedrijf INMOBILIARIA ROBIN VEERMAN SL is gespecialiseerd in aankoop van bouwkavels aan de Costa Brava. Momenteel beschikken wij over méér dan  50  bouwpercelen in ons eigen aanbod. Wij werken samen met de meeste plaatselijke makelaars en zoeken ook voor u wanneer u dit wenst in hun portfolios. Of in het geval dat u een perceel heeft gezien bij een andere makelaar kunnen wij voor u bemiddelen. In dit geval fungeren wij als u aankoopmakelaar, met als grote voordeel dat u zich beperkt tot slechts één contactpersoon/organisator/onderhandelaar voor al uw bezichtigingen.

In eerste instantie zoeken de meeste van onze cliënten doorgaans naar een bouwperceel:

 

 • 1. Met uitzicht op zee

 • 2. Op een vlak terrein 

 • 3. Dicht bij strand en het centrum
   

Uitzicht op zee onstaat vanaf hoogte of het perceel dient eerstelijns te zijn maar dan is de prijs vaak erg hoog. Vaak zijn percelen met goed uitzicht in bergachtige omgevingen gelegen en daardoor hellend. De meeste percelen die geschikt zijn voor vrijstaande woningen zijn gelegen buiten de bebouwde kom en hierdoor vaak op een paar kilometer afstand gelegen van het strand en het centrum. De kunst is natuurlijk om een perceel te vinden dat zo goed mogelijk aansluit op uw persoonlijke voorkeuren en gevoel. Wij begrijpen dit en doen ons best om die bouwkavel voor u te vinden.

Wat echt goed werkt voor de gedachtenvorming is om gewoon eens hier vrijblijvend bij ons langs te komen en een aantal percelen met ons te bekijken. Wij kunnen u de voor- en nadelen uitleggen over de verschillende gebieden. De status van de villawijk waar het perceel toe behoort, de zonstand, de infrastuctuur, etc. Samen met ons een dagje bouwkavels bezoeken geeft ons normaliter genoeg informatie over uw wensen zodat wij hiermee het voor u juiste perceel kunnen vinden.

 

Om percelen te kunnen beoordelen en een reële indruk te krijgen van het mogelijke uitzicht is het nodig om deze te betreden en op de plaats te kunnen gaan staan waar bijvoorbeeld uw woonkamer en/of het terras gebouwd zou kunnen worden.

Sommige bouwkavels zijn moeilijk begaanbaar door dichte begroeiing. Bij het bezichtigen is het aan te raden om geschikt schoeisel en wellicht een lange broek te dragen zodat uw zonder u zelf te bezeren de kavels kunt keuren. Alleen door de percelen te betreden kan een duidelijk beeld ontstaan. 

 

Vóór de aankoop van elke kavel controleren wij bij de betreffende gemeente de bebouwbaarheid waarvan u een certificaat kunt ontvangen (tegen betaling van plusminus €75,- aan de betreffende gemeente) alvorens u tot aankoop overgaat. 
 
Welkom voor een vrijblijvend bezichtigingsbezoek ter plaatse, wij kunnen u laten kennismaken met de mogelijkheden. Investeren in grond is een slimme aangelegenheid. Ook wanneer u niet direct tot bouw overgaat. A
angezien grond hier, naar onze ervaring werkelijk alleen maar meer waard wordt. 


Bel Robin Veerman voor een afspraak op 0034 671 224 320


Voor meer informatie over onze nieuwbouw activiteiten kijk op: Nederlands Spaans bouwbedrijf Veerman & Colomo SL

 

Calle Pineda del Mar 27C
17250
Platja D´Aro (Girona)
 • INMOBILIARIA ROBIN VEERMAN SL
 • Calle Pineda del Mar 27C
 • 17250 Platja D´Aro (Girona)
 • +34 671224320

© INMOBILIARIA ROBIN VEERMAN SL 2019

Algemene voorwaarden