• INMOBILIARIA ROBIN VEERMAN SL
  • Calle Pineda del Mar 27C
  • 17250 Platja D´Aro (Girona)
  • +34 671224320
  • Locatie
Zoeken

Ons werkgebied

ONS WERKGEBIED  "LA COSTA BRAVA", ook wel "EL TRIANGULO DE ORO" (De Gouden Driehoek) genoemd hier door de lokale bevolking.

Vroeger was dit gebied onder Nederlanders vooral bekend als hét eerste gebied dat zich ontwikkelde in Spanje als vakantietrekpleister. Door de prachtige natuur hier die zo kenmerkend is voor juist dit deel van Spanje bestaan hier nog steeds die campings van vroeger die op de meeste wonderlijke locaties zijn gelegen. Véél van deze campings hebben zich ontwikkelt tot meersterren accomodaties door de jarenlange groei en ervaring die zij in dit gebied hebben doorgemaakt. De opkomst van goede hotels en second-home-ontwikkeling (en daardoor werkgelegenheid) heeft dit gebied gemaakt tot één van de meest volwassen en meest hoogwaardige woongebieden van Spanje voor zowel permanente als niet-permanente inwoners. Onder onze cliënten woningeigenaren zijn er die hier als kind met hun ouders campeerden en hier nu in hun second-home een heerlijk second-life erop na houden op slechts 1500km van huis naar huis. 


In de loop der jaren heeft dit wonderschone groene gebied zich ontwikkeld tot een hoog kwalitatief en goed georganiseerd woongebied en vakantie-oord dat niet meer in vergelijking staat met dat van vroeger. Mensen die hier komen weten dit.


De Costa Brava ligt zuidelijker dan Zuid-Frankrijk en telt maar liefst 300 dagen met zon waardoor u heerlijk kunt genieten van het milde Mediterrane klimaat en het warme zeewater gedurende de zomermaanden.​ Wij weten uit ervaring dat het hier in alle seizoenen héél prettig vertoeven is. Een zacht klimaat, frisse schone lucht die je inademt en prachtige natuur om je heen. Wat wil je nog meer?

 


Wij concentreren ons op het deel van de kustlijn van het centrum van de Costa Brava met bekende badplaatsen als: Playa de Aro (Platja d’Aro), S’Agaro, Sant Feliu de Guíxols, Palamos, Calonge, Sant Antoni de Calonge, Vall Llobrega en Santa Cristina de Aro. Deze streek staat bekend als perfect voor "familiair" tourisme. 

 

Dit gebied is het meest luxueuse gebied van de Costa Brava. Wij bedoelen niet het type luxe zoals in Cannes of Marbella, maar wél een type van luxe op een eigen Catalaanse wijze. Met ingetogenheid maar met oog voor kwaliteit en echtheid. Tevens is ons werkgebied ook het meest levendige gebied van de gehele Costa Brava. Winkels en horeca blijven hier het gehele jaar open. Hier tref je geen gesloten rolluiken in het winterseizoen. In plaats daarvan een levendig gebied met een voelbare goede en gezonde energie. 

 

Naast de internationale interesse voor dit gebied staat het ook nationaal hoog aangeschreven. Veel Barcelonezen en Gironezen hebben hun “Segunda Residencia” juist hier aan dit prachtige deel van de Costa Brava. Deze eigenaren van tweede woningen in dit gebied komen niet alleen in de zomermaanden maar gedurende het gehele jaar. Playa de Aro heeft hierdoor kunnen uitgroeien tot een belangrijke mode-shopping Village waar de grote merken hun stores willen hebben.

Rondom Playa de Aro blijven de prachtige natuur, de adembenemde stranden en de kleine pittoreske dorpjes met vissershaventjes voor ontspanning zorgen waardoor u hier volledig tot rust zal komen. De vele voortreffelijke restaurants, de wonderschone natuur, de nabijheid van de wereldstad Barcelona en de bereikbaarheid door de vliegvelden van Barcelona en Girona zorgen ervoor dat dit gebied perfect is voor het hebben van uw tweede woning. Met meer dan driehonderd dagen zon, warme zomers en een zéér mild winterklimaat een werkelijk fantastische bestemming op nog geen 1500 km van Nederland. 

Calle Pineda del Mar 27C
17250
Platja D´Aro (Girona)
  • INMOBILIARIA ROBIN VEERMAN SL
  • Calle Pineda del Mar 27C
  • 17250 Platja D´Aro (Girona)
  • +34 671224320

© INMOBILIARIA ROBIN VEERMAN SL 2019

Algemene voorwaarden