• INMOBILIARIA ROBIN VEERMAN SL
  • Calle Pineda del Mar 27C
  • 17250 Platja D´Aro (Girona)
  • +34 671224320
  • Locatie
Zoeken

Over ons

Over ons

Het was 1990 toen Robin Veerman voor het eerst besloot om in Zuid-Spanje te gaan wonen en werken als 21-jarige jongeman. Het geluid van zingende krekels, uitzicht over een mooie blauwe zee en een immer heldere blauwe hemel, het verrukkelijke Spaanse eten en de vrolijke cultuur hadden hem aangetrokken om zijn geliefde geboorteplaats Volendam te verlaten.

 

Drie jaar werkte hij aan de Costa del Sol totdat bij hem de natuurlijke behoefte ontstond om uit de constante hitte van Andalucia te vertrekken en terug te keren naar Holanda. En zo kwam hij weer terug in eigen land en deed wederom 10 jaar mee aan de Nederlandse rat-race van “vandaag” in plaats van “mañana”, snelweg-lunches, filerijden, motregen en bewolking.

 

Robin ging werken bij één van de eerste internet service providers in Amsterdam, vergat de zon, hielp overdag midden en klein bedrijven aan een website, ging ´s avonds bedrijfskunde studeren in Utrecht, en genoot weer van de Nederlandse zorgvuldigheid, orde en werkcultuur. Na een volgend lustrum als Sales Manager bij een vooraanstaande leverancier van kantoorinrichting uit Venlo keerde bij hem het verlangen terug naar het leven en de zon van Spanje. Het was 2003 en de Spaanse onroerend goed markt was booming.

 

Na een pragmatisch onderzoek over de voor en nadelen van de verschillende Spaanse Costa’s nam Robin zijn besluit en koos voor de altijd groene “Costa Brava”. Volgens hem dé streek met de meest prachtige natuur van Spanje, toch niet zo héél ver weg van familie en vrienden en met een klimaat dat perfect is voor een Nederlander. Driehonderd dagen zon en een zalige warme maar prettige temperatuur.

 

 

Team

Na ter plaatse zijn favoriete plus-en-min-lijst oefening te hebben toegepast over de 200 km kustlijn settelde hij zich in de omgeving van het hele jaar door levendige Playa de Aro dat ligt in het centrum van de Costa Brava op slechts 30 km van de luchthaven en historische stad Girona en nog geen uur rijden naar het altijd bruisende Barcelona.


Robin en zijn meertalige team kunnen gedetailleerd uitleggen waarom juist deze regio zo perfect is om te leven, te genieten en natuurlijk om een second-home te bezitten. Hier in dit wonderschone gebied, omgeven door de immer groene pijnbomen, turquoise blauwe zee en de goudgele playas en calas, ontwikkelde hij zich tot specialist in de verkoop van vakantiewoningen, bouwgrond, nieuwbouw-projecten en renovaties.

Er wordt samengewerkt met andere plaatselijke makelaars om zo toegang te hebben tot alle woningen en bouwgronden die te koop staan in het gebied en met advocaten en fiscalisten waardoor u kunt rekenen op profesionele, accurate dienstverlening.

 

Robin is naast de Nederlandse makelaardij Inmobilaria Robin Veerman S.L. een nieuw bedrijf gestart samen met vader en zoon architect en aparejador Manel & Carles Colomo, waarmee hij al jarenlang samenwerkt in de ontwikkeling van nieuwbouw villa's. 
 

Gastvrijheid, dienstvaardigheid en moraal zorgen ervoor dat u, "lekker ontspannen", goede begeleiding en professioneel advies ontvangt in het proces ter aankoop van uw woning of bouwgrond, nieuwbouw of renovatie. Geen gebral, to the point, en klant is koning.
 

At your service!

Robin Veerman & Team

INMOBILIARIA ROBIN VEERMAN SL
MAKELAAR & BOUWBEDRIJF

Daniel Ferrer Leon
Marisa Kwadijk
Maria José Garamillo
Carles Colomo
Noelia Dominquez
Marc Bonet
Manel Colomo
Alberto Moreno
Antonio Pereira
Anyela Puentes


 

Calle Pineda del Mar 27C
17250
Platja D´Aro (Girona)
  • INMOBILIARIA ROBIN VEERMAN SL
  • Calle Pineda del Mar 27C
  • 17250 Platja D´Aro (Girona)
  • +34 671224320

© INMOBILIARIA ROBIN VEERMAN SL 2019

Algemene voorwaarden